Om oss

Hur Ledstores fick sin början

Ledstores påbörjade sin verksamhet år 2012 när företagets grundare Kemal Tas började sälja LED-lister via internet från sitt hem i Amsterdam.

LED-produkterna var mycket efterfrågade, så Tas omvandlade husets vind till ett tio kvadratmeter stort lagerutrymme. Han besvarade kundernas frågor snabbt, packade varje order noggrant och levererade personligen paketen till postkontoret. Detta innebar en hel del jobb för en person som dessutom hade ett annat heltidsarbete, så den första medarbetaren anställdes.

Ledstores växte kraftigt under de första åren. Tas valde att sluta med sitt dagarbete för att kunna fokusera på företaget på heltid. Under de kommande åren växte företaget fortsättningsvis, och Ledstores expanderade till nya marknader runtom Europa. I det här skedet var antalet anställda nästan uppe vid 40.

Miljö och hållbar utveckling blev viktiga teman för företaget, och i samband med detta lanserades nya projekt och initiativ.

Under årens lopp har vi – genom att betjäna både företag och konsumenter – vuxit till att bli marknadsledande i vår bransch. Denna position har vi uppnått genom att erbjuda högklassiga LED-produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi investerar ständigt i forskning och utveckling inom vår bransch. Vi följer noggrant med marknaden för att även i framtiden kunna garantera våra kunder LED-lampor av högsta kvalitet.

Företagets framgång skulle inte vara möjligt om det inte vore för våra kreativa och ambitiösa medarbetare och samarbetspartners. Ledstores-teamet är ett internationellt team som arbetar ambitiöst för att uppnå gemensamma mål, och som dessutom har kul tillsammans!

Du är varmt välkommen att besöka våra utställningslokaler i Amsterdam:

Ledstores Showroom
Schurenbergweg 5A, 1105 AP Amsterdam

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera

Skapa ett konto

Genom att skapa ett konto hos oss kommer du att kunna gå igenom betalningsprocessen snabbare, lagra flera leveransadresser, granska och spåra dina beställningar på ditt konto och mycket mer.

Registrering

Nyligen tillagda

Du har inga artiklar i din kundvagn

Totalt exkl. moms:SEK 0,00
Totalsumma inkl. moms:SEK 0,00
Beställ ännu för SEK 1.050,00 för att få gratis frakt