Betalningsvillkor

Hos oss kan du betala med PayPal, kreditkort eller girering

 

 

Du kan betala med följande kreditkort: 

  • Visa
  • MasterCard

När du gör en beställning kommer Ledstores Europe BV. att begära ditt kreditkortsföretag om behörighet att reservera beloppet på ditt kort till dess att artiklarna skickas. Pengarna debiteras från kortet i samband med att beställningen skickas. 

PayPal 

Betala smidigt och säkert i tusentals nätbutiker med bara din e-postadress och ditt lösenord. På så sätt slipper du skriva in ditt kortnummer varje gång du betalar! 

  • Skapa ett PayPal-konto

Girering 

Använd girering för smidig betalning i Sverige och till europeiska banker. Du betalar genom att använda det internationella IBAN-kontonumret och bankens identifieringskod, dvs. BIC-koden.

Om du väljer den här betalningsmetoden betalar du först dina köp till kontot som anges nedan. Efter bekräftad betalning levererar vi din beställning så snabbt som möjligt. 

 

        

 

Mollie 

Mollie är en pålitlig betalningsportal som erbjuder betalningsmetoder såsom kreditkort och Paypal. Vi erbjuder nu Mollies tjänster hos oss för att göra det enkelt för dig. Läs mer om betalningsmetoden här.

 

 

Ledstores Europe BV.

IBAN: NL97INGB0007257948

BIC: INGBNL2A

Handelskammarnummer: 67513247 

VAT-nummer: NL857041496B01                

Nederländerna

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera

Skapa ett konto

Genom att skapa ett konto hos oss kommer du att kunna gå igenom betalningsprocessen snabbare, lagra flera leveransadresser, granska och spåra dina beställningar på ditt konto och mycket mer.

Registrering

Nyligen tillagda

Du har inga artiklar i din kundvagn

Totalt exkl. moms:SEK 0,00
Totalsumma inkl. moms:SEK 0,00
Beställ ännu för SEK 1.050,00 för att få gratis frakt