Integritetspolicy

Sekretess och kakor – Ledstores Europe B.V.

11.08.2020

Vår webbutik behandlar personuppgifter och annan känslig information. Ledstores Europe B.V. anser att det är mycket viktigt att personuppgifter hanteras med största omsorg. Vi är därför angelägna om att de uppgifter som samlas in om dig lagras och hanteras på ett tryggt och noggrant sätt.

Vi följer kraven i enlighet med dataskyddslagstiftningen. Detta innebär bland annat att:

  • vi, genom detta dataskyddsutlåtande, tydligt definierar våra ändamål innan personuppgifterna hanteras
  • vi samlar inte in mer personuppgifter än vad som är nödvändigt i enlighet med berättigade ändamål
  • i de fall ditt samtycke krävs, ber vi först om ditt uttryckliga samtycke innan vi behandlar dina personuppgifter
  • vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter och kräver detsamma av parter som behandlar personuppgifter för vår räkning
  • vi respekterar din rätt att granska, korrigera eller radera dina personuppgifter på din begäran.

Ledstores Europe B.V. är den part som ansvarar för att behandla uppgifterna. I detta integritetsmeddelande redogör vi för vilka personuppgifter vi samlar in och använder, samt för vilka ändamål. Vi uppmanar dig att läsa detta meddelande noggrant.

Om du har några frågor eller vill veta exakt vilken information vi lagrar om dig, vänligen kontakta Ledstores Europe B.V.

Hantering av beställningar

När du gör en beställning hos oss använder vi dina personuppgifter för att behandla din beställning grundligt. Vi kan lämna ut din personliga information till våra leverantörer för att kunna leverera beställningen till dig. Vi får också information om din betalning från din bank eller ditt kreditkortsföretag.

För detta ändamål använder vi din e-postadress, faktureringsadress, spårningsinformation, betalningsinformation och ditt telefonnummer. Vi gör detta baserat på din tillåtelse. Vi behåller denna information tills din beställning har levererats till dig. Vi behåller vissa kunduppgifter under en längre tid på grund av lagstadgade skatterelaterade skyldigheter.

Vi samarbetar med en rad företag, så dessa tredje parter kan få tillgång till ovannämnda personuppgifter.

För att kunna behandla beställningar samarbetar vi med följande företag:

  • Våra logistikföretag DPD, DHL och FedEx
  • Vår betalningsleverantör Multisafepay

Ditt konto

Vissa delar av webbutiken kräver att du registrerar ett konto. För att göra detta måste du uppge information om dig själv och välja ett användarnamn. På så sätt skapas ett konto som du kan logga in på med det användarnamn och lösenord du har valt.

För detta ändamål använder vi din e-postadress, IP-adress, fysiska adress, ditt namn, en faktureringsadress och ett telefonnummer. Vi gör detta baserat på din tillåtelse. Vi behåller denna information i högst tre månader efter att du har stängt kontot.

Vi lagrar dessa uppgifter så att du inte behöver ange dem igen varje gång du kommer tillbaka till webbplatsen, och så att vi kan kontakta dig i samband med genomförandet av avtalet. Du kan ändra din kontoinformation när som helst.

Vi samarbetar med en rad företag, så dessa tredje parter kan få tillgång till ovannämnda personuppgifter.

Kontaktformulär och nyhetsbrev

Med kontaktformuläret kan du ställa frågor till oss eller göra önskemål.

För detta ändamål använder vi ditt namn och din adress, samt din e-postadress och ditt telefonnummer. Vi gör detta baserat på din tillåtelse. Vi behåller denna information tills vi är säkra på att du är nöjd med vårt svar.

Vi erbjuder ett nyhetsbrev för att informera intresserade parter om våra produkter och tjänster. Varje nyhetsbrev innehåller en länk för att avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Detta kan du också göra via ditt konto.

Din e-postadress läggs automatiskt till i listan över prenumeranter. Din information bevaras i tre månader efter att du avslutar prenumerationen på nyhetsbrevet.

Vi samarbetar med en rad företag, så dessa tredje parter kan få tillgång till ovannämnda personuppgifter.

Statistik och profilering

Vi använder oss av statistik gällande användningen av vår webbutik. Med hjälp av denna statistik förbättrar vi vår verksamhet genom att endast visa relevant information för kunderna. Vi kan kombinera dina personuppgifter för att få mer information om dig. Vi respekterar naturligtvis ständigt din integritet. Du är alltid välkommen att meddela oss om du önskar att dina personuppgifter inte används enligt beskrivningen ovan.

För detta ändamål använder vi ditt namn, din adress, IP-adress, e-postadress och faktureringsadress. Vi gör detta baserat på din tillåtelse. Vi behåller denna information i ett års tid.

Vi samarbetar med en rad företag, så dessa tredje parter kan få tillgång till ovannämnda personuppgifter.

Reklam

Vi vill gärna informera dig om erbjudanden och nya produkter eller tjänster.

 Detta gör vi:

  • per e-post
  • via sociala medier

Du kan när som helst avsäga dig dessa reklammeddelanden. Varje e-postmeddelande innehåller en länk för att avsluta prenumerationen. Du kan blockera meddelanden från oss eller använda dig av länken för att avsluta prenumerationen. Du kan också meddela oss om detta via ditt konto.

Platsdata

Om det krävs för tjänstens genomförande, kan vi samla in platsdata (GPS) från dig. Ditt samtycke kan krävas för detta när situationen uppstår.

Dessa platsdata kan också lagras och behandlas av leverantörer av navigations-/kartprogramvara, såsom t.ex. Google Maps. Således kan informationen också användas av Google eller Apple. Detta kan vi inte påverka. Vi rekommenderar att du läser igenom den tillhörande integritetsskyddsinformationen för berörda utomstående parter.

Annonser

I vår webbutik visas annonser. Vi följer med huruvida dessa annonser gillas, och använder denna information enbart för att i framtiden kunna skapa annonser och erbjudanden som intresserar våra kunder.

Villkor för andra företag eller institutioner

Med undantag för ovanstående partners kommer vi under inga omständigheter att vidarebefordra dina personuppgifter till andra företag eller institutioner, såvida vi inte är juridiskt skyldiga att göra det (till exempel om polisen kräver detta vid misstanke om att ett brott har ägt rum).

Statistik

Vi använder oss av statistik gällande användningen av vår webbutik.

I vår webbutik hittar du knappar till de sociala medier vi använder oss av. Leverantörerna av dessa tjänster samlar in personlig information om dig.

Kakor (cookies)

Vår webbutik använder kakor. Kakorna är små filer som används för att spara inställningar och information från ett besök till ett annat, så att du slipper fylla i dessa uppgifter varje gång du besöker webbutiken. Kakorna informerar också oss om när du besöker webbutiken igen.

Första gången du besöker vår webbutik visas ett meddelande om användning av kakor. Vid detta tillfälle ber vi dig acceptera att kakor används.

Du kan förhindra användningen av kakor i din webbläsare, men detta leder till att vissa delar av och funktioner i webbutiken inte längre fungerar korrekt.

Google Analytics

Vi använder Google Analytics för att få en bild av hur våra besökare använder webbutiken. Vi har ingått ett behandlingsavtal med Google. Detta avtal innehåller strikta överenskommelser om vilken information de får lagra. Vi har inte gett Google tillåtelse att använda Analytics-data för andra Google-tjänster. Vi tillåter inte att Google anonymiserar IP-adresser.

Säkerhet

Din integritet och säkerheten för dina personuppgifter är mycket viktig för oss. Vi ser till att din information lagras säkert när du handlar hos oss. Vi anpassar säkerheten kontinuerligt och ägnar särskild uppmärksamhet åt potentiella risker.

Ändringar av denna integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra vår integritetspolicy. Vi rekommenderar därför att du granskar denna integritetspolicy med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad om eventuella förändringar. Vi gör vårt bästa för att meddela om förändringar separat.

Ändra, radera eller granska dina data

Du kan alltid kontakta oss vid frågor kring integritets- och dataskydd. Se kontaktinformationen nedan.

Du har rätt att:

  • få en redogörelse för vilka personuppgifter vi lagrar om dig och varför
  • få en exakt beskrivning om de personuppgifter vi lagrar
  • korrigera eventuella fel
  • radera föråldrade personuppgifter
  • återkalla ditt samtycke
  • motsätta dig vissa typer av användning

Uppge alltid tydligt vem du är, så att vi kan vara säkra på att vi inte ändrar eller tar bort data från fel person.

Inlämnande av klagomål

Om du upplever att vi inte bemöter dig på rätt sätt har du rätt att lämna in ett klagomål till personuppgiftsmyndigheten.

Kontaktuppgifter

Ledstores Europe B.V.

Mannerheiminaukio 1, 00100

Helsingfors

Finland

[email protected]

+3120 260 00 08

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera

Skapa ett konto

Genom att skapa ett konto hos oss kommer du att kunna gå igenom betalningsprocessen snabbare, lagra flera leveransadresser, granska och spåra dina beställningar på ditt konto och mycket mer.

Registrering

Nyligen tillagda

Du har inga artiklar i din kundvagn

Totalt exkl. moms:SEK 0,00
Totalsumma inkl. moms:SEK 0,00
Beställ ännu för SEK 999,00 för att få gratis frakt